Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Websites maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Bent u het beu om altijd een deskundige in te roepen om nieuwe informatie op uw website te zetten? Met een CMS Webhosting pakket in combinatie met het door u gekozen CMS systeem (wat is een CMS systeem?) kan u zeer gemakkelijk zelf aankondigingen of nieuws op uw website toevoegen. Ook voor professionelen is een CMS systeem zeer handig. Nooit was een website uiterlijk of inhoudelijk zo snel en zo eenvoudig aan te passen. InterHost Solutions biedt u de mogelijkheid aan om met eenvoudig te gebruiken CMS Hosting pakketten uw eigen website zelf te beginnen! Sinds de komst van de Content Management Systemen (CMS) is het ontwikkelen van websites niet meer alleen weggelegd voor professionals. Ook mensen zonder enige programmeerervaring kunnen nu beginnen knutselen aan hun eigen website. De meeste gebruikte cms systemen zijn ongetwijfeld WordPress, Joomla! en Drupal. InterHost Solutions levert graag een bijdrage tot deze internetrevolutie en bied daarom verschillende one-click install CMS systemen aan. U klikt simpelweg op een knop in het CMS webhosting controle paneel en het CMS systeem wordt automatisch geïnstalleerd. De one-click install zit standaard bij al onze CMS hosting pakketten inbegrepen.
gespecialiseerde CMS hosting en CMS webhosting
Geoptimaliseerde Content Managment system hosting

Veelzijdige applicaties

Omdat een CMS systeem zo eenvoudig in gebruik is kan het ingezet worden voor allerhande doeleinden:
 • Een persoonlijke blog, waar u met hartelust al u verhalen op kwijt kan
 • Een reisverslag zodat het thuisfront altijd op hoogte blijft
 • Een fotoalbum dat meteen kan gedeeld worden met de hele familie of vrienden
 • Een website voor uw onderneming
 • Een webwinkel om uw verkoop een enorme boost te geven
 • Een website voor uw vereniging
Omdat InterHost Solutions zijn klanten graag de mogelijkheid geeft om mee te gaan met deze nieuw trend hebben we een uitgebreid aanbod van CMS hosting pakketten waarop we het desgewenste CMS gratis voor u installeren. Zo kan u meteen beginnen met het ontwikkelen van uw website.

InterHost biedt CMS webhosting aan voor de volgende systemen: Drupal HostingJoomla Hosting en WordPress Hosting.
wordpress CMS hosting
joomla CMS webhosting
drupal CMS hosting

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.

Meer Over CMS Hosting

 • Hoe uw website beveiligen tegen hackers?

  Hoe uw website beveiligen tegen hackers?

  Het aantal Belgische sites dat gehackt wordt, neemt snel toe. “De mediagenieke optredens van de hackersgroepen Anonymous en LulzSec zijn daar niet vreemd aan”, zegt coördinator Christian Van Heurck van het Belgische Computer Emergency Responce Team (CERT.be).

 • Hoe het geschikte CMS systeem bepalen?

  Hoe het geschikte CMS systeem bepalen?

  Content Management Systems ofwel CMS systemen zijn de drijfkracht achter de meeste hedendaagse websites. In een markt waar websites sneller en gebruiksvriendelijker moeten ontworpen worden opteren meer en meer webdesigners voor Open Source CMS-systemen. Jammer genoeg bestaan er duizenden CMS systemen. Hoe moet u nu kiezen? Waar dient u op te letten?

 • Top 10 beste WordPress Seo plugins

  Top 10 beste WordPress Seo plugins

  Hieronder vindt u het eerste deel van onze top 10 wordpress seo plugins voor onze wordpress hosting klanten om nog betere zoekresutaten te bekomenSEO kan een veeleisende taak zijn. Met behulp van enkele handige plugins wordt de on-page SEO echter zeer simpel.