Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Eenvoudig meerdere websites beheren!

Bent u een websiteontwikkelaar die klanten een compleet pakket inclusief hosting wil aanbieden? Dan heeft InterHost Solutions met zijn reseller hosting pakketten de oplossing voor u. De reseller paketten van InterHost Solutions bevatten alles wat u nodig heeft om verschillende websites overzichtelijk te onderhouden. Al de reseller hosting pakketten bevatten uitgebreide functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Hieronder vindt u een overzicht van wat InterHost Solutions u te bieden heeft. Heeft u een kleiner pakket nodig? bekijk dan zeker onze webhosting pakketten.
snelle reseller hosting
verdien geld

Besparing voor u

Omdat uw websites op onze server staan hoeft u geen investeringen te doen in dure hardware en hoeft u geen tijd te steken in de configuratie en het onderhoud ervan. U kan zich volledig toespitsen op de commerciële kant en het ontwikkelen van websites, InterHost Solutions zorgt voor de rest. Kortom alleen maar voordelen voor u.

Service & Support

U hoeft zich geen zorgen te maken over server problemen. Wij houden alles in het oog en zorgen ervoor dat al uw websites zonder onderbrekingen blijven draaien. Mocht er toch iets mis zijn kan u het probleem melden en wij doen er dan alles aan om de dit zo snel mogelijk op te lossen. Ook voor andere vragen zijn we steeds beschikbaar. Bij InterHost Solutions zit u veilig met uw reseller hosting pakket.
gratis cms installaties via uw controle paneel

Backup

Van elk reseller hosting pakket van InterHost Solutions wordt dagelijks een backup genomen. Zo bent u er zeker van dat uw data steeds veilig bewaard blijven. Als u om gelijk welke reden graag een backup terug geplaatst ziet doen we dit graag. Beide diensten zijn gratis inbegrepen bij de reseller hosting pakketten van InterHost Solutions.

Reseller hosting is betrouwbaar

Redundante stroom en network connecties, high speed toegang tot onze servers en enkel kwaliteitsvolle hardware verzekeren u dat uw websites extra goed presteren. Daarnaast worden uw websites gehost in een A-klasse datacenter met de beste prestaties die u zich kan inbeelden!
hosting zelf verkopen
eenvoudig controle paneel

Complete controle

Bij elk reseller hosting pakket krijgt u een uitgebreid controle paneel. U kan met dit paneel zelf klanten aanmaken en alle functies van de websites zelf beheren; e-mailaccounts aanmaken, extra domeinen toevoegen, beveiligen van uw website en het installeren van CMS systemen. U kan ook zelf backups nemen en downloaden en het is zelfs mogelijk om via de applications installer uw backups naar een Dropbox account te schrijven.

Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.