Interhost Solutions cloud webhosting - Bedrijfsnetwerk

Bedrijfsnetwerk

Advies wanneer u het nodig hebt

InterHost Solutions profileert zich eveneens als IT adviesbureau. Door een gevarieerd en ervaren team kunnen wij advies aanbieden bij alles IT gerelateerd, zowel hardware als software. Onderaan vindt u enkele voorbeelden van hoe wij u kunnen verder helpen en hierbij kosten uitsparen.

Netwerkbeheer

Een kwalitatieve en stabiele IT infrastructuur ligt aan de basis van elk succesvol bedrijf. Gaat het over het managen van uw opportuniteiten of het lezen van uw e-mails: alle diensten moeten steeds online zijn en snel te bereiken. Om te voorkomen dat u voortdurend investeringen moet maken, of nieuw personeel moet aanwerven voor het beheer van uw infrastructuur, kunnen wij u hierbij helpen. Door onze jarenlange ervaring met hosting, garanderen wij een stabiele omgeving voor een minimale kost.

SME LAN support

Cloud Storage

Cloud server

Uw harde schijf crasht, uw laptop wordt gestolen, …, het kan iedereen overkomen. Data backup is daarom zeer belangrijk. Indien uw data in de cloud opgeslagen is, kan deze nooit verloren gaan. Wij voorzien een op maat gemaakte cloud oplossing voor groot en klein. Doordat wij reeds over een hosting infrastructuur beschikken, bieden wij cloud storage aan tegen zeer competitieve prijzen.

VoIP

Door de hoge Internet snelheden en de steeds groeiende bandbreedte, kiezen bedrijven meer en meer voor een VOIP (Voice Over IP) oplossing ten opzichte van traditionele telefonie. Door gebruik te maken van een gedeelde telefoonlijn (het Internet) is een VOIP oplossing aanzienlijk goedkoper. Er bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen voor een “dedicated” VOIP telefoonlijn, om dezelfde kwaliteit als traditionele telefonie te behouden, voor minder geld. Neem snel contact met ons op zodat wij kunnen zien hoe u kosten kan uitsparen met VOIP.

Cloud telephony