Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Wij hosten uw servers

Bent u zelf in het bezit van een server maar heeft u niet de kennis of de infrastructuur om de server de plaatsen? Ook dan heeft InterHost Solutions de oplossing voor u. InterHost Solutions biedt zijn klanten de mogelijkheid om een op maat gemaakt Colocation Hosting pakket samen te stellen. Dit Colocation Hosting pakket kan u dan personaliseren op vlak van benodigde ruimte in het rack, stroomverbruik, dataverkeer, eventuele backup en uiteraard remote access. Voor meer info over onze colocation hosting of voor een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
snelle rack hosting

Ontdek Ons Netwerk

betaalbare colocation hosting

Besparing voor u

Omdat u server ruimte bij ons huurt hoeft u geen investeringen te doen in dure hardware en kan u uw werkbudget gebruiken voor andere investeringen. Ook blijft u gespaard van de dure kosten maintenance kosten. InterHost Solutions zorgt ervoor dat het colocation hosting netwerk up to date blijft. Kortom alleen maar voordelen voor u.

Supersnel

Om aan te tonen hoe snel ons netwerk is kan u hieronder twee bestanden downloaden. Deze bestanden download u rechtstreeks van een server geplaatst in ons colocatie hosting netwerk. Klik en ervaar zelf de snelheid van het InterHost Solutions netwerk.

supersnel colocatie netwerk
optimaal netwerk

Optimale Prestaties

Een server presteert pas goed als het netwerk in topconditie verkeert. Wij kunnen optimale prestaties garanderen omdat we uitsluitend werken met hardware van topkwaliteit. Dit in combinatie met redundante stroom en uplinks zorgt ervoor dat ons netwerk buitengewone prestaties kan leveren. Verder optimaliseert InterHost Solutions constant zijn netwerk om zo het meest betrouwbare netwerk aan zijn klanten te kunnen aanbieden. Last but not least wordt het IHS netwerk 24/7, 365 dagen per jaar gemonitored. Bij elke hickup staan we klaar en zoeken we naar een oplossing nog voor het probleem zich voordoet. Zo kan kan u altijd gerust zijn dat onze technici ons netwerk in topconditie houden.

Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.