Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Advies wanneer u het nodig hebt

InterHost Solutions profileert zich eveneens als IT adviesbureau. Door een gevarieerd en ervaren team kunnen wij advies aanbieden bij alles IT gerelateerd, zowel hardware als software. Onderaan vindt u enkele voorbeelden van hoe wij u kunnen verder helpen en hierbij kosten uitsparen.

Netwerkbeheer

Een kwalitatieve en stabiele IT infrastructuur ligt aan de basis van elk succesvol bedrijf. Gaat het over het managen van uw opportuniteiten of het lezen van uw e-mails: alle diensten moeten steeds online zijn en snel te bereiken. Om te voorkomen dat u voortdurend investeringen moet maken, of nieuw personeel moet aanwerven voor het beheer van uw infrastructuur, kunnen wij u hierbij helpen. Door onze jarenlange ervaring met hosting, garanderen wij een stabiele omgeving voor een minimale kost.


Cloud Storage

Uw harde schijf crasht, uw laptop wordt gestolen, …, het kan iedereen overkomen. Data backup is daarom zeer belangrijk. Indien uw data in de cloud opgeslagen is, kan deze nooit verloren gaan. Wij voorzien een op maat gemaakte cloud oplossing voor groot en klein. Doordat wij reeds over een hosting infrastructuur beschikken, bieden wij cloud storage aan tegen zeer competitieve prijzen.

VOIP

Door de hoge Internet snelheden en de steeds groeiende bandbreedte, kiezen bedrijven meer en meer voor een VOIP (Voice Over IP) oplossing ten opzichte van traditionele telefonie. Door gebruik te maken van een gedeelde telefoonlijn (het Internet) is een VOIP oplossing aanzienlijk goedkoper. Er bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen voor een “dedicated” VOIP telefoonlijn, om dezelfde kwaliteit als traditionele telefonie te behouden, voor minder geld. Neem snel contact met ons op zodat wij kunnen zien hoe u kosten kan uitsparen met VOIP. 

Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.