Dedicated Server - Uw hostingpartner - Interhost Solutions
dedicated server

Dedicated Server Hosting

Dedicated server

Een dedicated server is perfect voor wanneer je een krachtige, betrouwbare oplossing nodig hebt. Alle resources gaan jouw richting uit, zodat je gebruik kan maken van de meest performante serverconfiguratie op de markt. Met een dedicated server ben je steeds zeker dat je website, webshop of toepassing steeds op maximale kracht draait. Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen en een server te bestellen!

Soms is zelfs een VPS  niet krachtig genoeg voor de zwaarste toepassingen of websites.

Een dedicated server is dan de juiste oplossing.

Wij kopen een gloednieuwe server, plaatsen die in ons datacenter en maken die exclusief voor u beschikbaar aan een vriendelijke prijs.

Dedicated Server: Beheerd vs Onbeheerd

Een dedicated server wordt niet gedeeld met iemand anders. Onderhouds- en veiligheidsupdates zijn uw eigen verantwoordelijkheid. Als u niet de tijd of ervaring  heeft om dit te doen, kunnen we uw server voor u beheren. Als u voor de beheerde optie gaat, zullen wij u graag door het installatieproces begeleiden.

sneller laadtijd van Wordpress website

Lage laadtijden

Een dedicated server heeft een eigen internet gateway en is volledig onafhankelijk. De server wordt geplaatst in het datacenter met het snelste netwerk van de Benelux.  Hoge datasnelheid gegarandeerd.

Beveiliging

Veiligheid is belangrijk

Elke dedicated server is beveiligd door meerdere firewalls. Deze worden voortdurend up-to-date gehouden met de laatste beveiligingsupdates.

Goedkoop

Bespaar geld

Door het bestellen van een dedicated server hoeft u niet te investeren in hardware. U huurt de server. Besturingssysteem met updates zijn inbegrepen.

Hosting, cloud en netwerken zijn aanpasbaar

Volledig aangepast aan uw behoeften

Als u voor een onbeheerde dedicated server kiest, neemt u zelf regelmatig back-ups. In een beheerd plan zorgen wij ervoor dat uw data dagelijks wordt opgeslagen.