Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Zorgeloze IT!

Voor de echt zware toepassingen of websites is zelf een VPS niet krachtig genoeg. Met een dedicated server (?) oplossing van InterHost Solutions kopen wij voor u een nieuwe server die wij vervolgens aan u verhuren voor een schappelijke prijs. De server wordt gehost in ons klasse A datacenter, zodat u kan profiteren van hoge snelheden en onbeperkte datalimieten. Wij installeren de server in onze racks en installeren het operating system voor u. Zo kan u zich concentreren op uw kerntaken.
powerfull dedicated hosting
Managed Dedicated servers

Managed vs Unmanaged

Een dedicated server wordt niet gedeeld met anderen. U bent dus zelf verantwoordelijk voor de installatie van software en beveiligingsupdates. Indien u zich hierover geen zorgen wilt maken, kan u kiezen voor een managed dedicated server. Bij een Managed server zal InterHost Solutions zorgen voor de installatie van alle software en onderhoud hiervan, zodat u hiermee geen tijd verliest.
Dedicated server Hosting

Bespaar geld

Dedicated hosting betekent géén hardware investeringen meer. U huurt de server per maand. De server wordt door ons ook geupgraded wanneer nodig. Het besturingssysteem zit mee in de prijs inbegrepen.
krachtige servers

Veelzijdige toepassingen

Er zijn geen beperkingen op de mogelijkheden. Een dedicated server kan dan ook gebruikt worden voor allerhande toepassingen. Zo kan een dedicated server gebruikt worden al mailserver, streamingserver, back-upserver, webserver, applicatieserver, … U kiest!
keuzehulp hosting

Welke server heeft u nodig?

U bent op zoek naar de juiste server voor uw projecten maar u ziet door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u met de keuze van uw server. Neem contact met ons op en beschrijf uw project, vervolgens raden wij u het geschikte aan zodat u geen cent teveel betaald.

Dedicated Servers zijn super snel!

Een dedicated server is een server voor u en u alleen met een aparte netwerktoegang. Hierdoor ondervindt u geen problemen indien het netwerk door andere servers te zwaar belast wordt. De server wordt gehost in ons datacenter met het beste netwerk van de BeNeLux. U heeft hierbij toegang tot een Gbit-lijn. Hierdoor kunnen wij steeds hoge data snelheden garanderen.
betrouwbaar netwerk
veilige toegang

Uw server is veilig!

Om de toegang tot uw systeem te beschermen, wordt uw server achter verschillende firewalls geplaatst. Indien u kiest voor een unmanaged dedicated server, bent u zelf venantwoordelijk voor het backuppen van uw data. Wij voeren op aanvraag een backup uit van uw systeem. Bij een managed dedicated server maken wij een dagelijkse backup, zodat uw data nooit verloren kan gaan.

Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.