Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Uw Drupal hosting is nog nooit zo makkelijk geweest!

Het Drupal Hosting pakket biedt U een betrouwbare cloud hosting omgeving aan voor Drupal, een content management system (cms) dat ontwikkeld is in PHP. Het Drupal cms maakt gebruik van MySQL databases om al de gegevens op te slaan. Drupal wordt gebruikt om websites te ontwikkelen en de inhoud ervan te beheren, zoals bijvoorbeeld: portaalsites, persoonlijk websites, fan-sites, e-commerces en veel meer. Met Drupal is het ook mogelijk om je website eenvoudig en snel aantrekkelijker te maken. Er zijn allerhande plugins voor : fotogalerijen, forums, podcasts etc. Natuurlijk zijn al deze plugins gratis op het internet en op de Drupal website terug te vinden. Drupal is opensource software en wordt verdeeld onder de GPL licentie (GNU General Public Licence). De Drupal software wordt onderhouden en verder ontwikkeld door duizenden gebruikers en ontwikkelaars op vrijwillige basis. Drupal hosting wordt aangeraden voor alle soorten websites. Dankzij de vele plugins heeft u ontelbare mogelijkheden om uw website aan te passen. Op deze manier is uw website uniek en ziet geen enkele andere er hetzelfde uit! Ontdek onze Drupal Hosting pakketten :
Gespecialiseerde Drupal hosting

Behulpzame community

De wereldwijde Drupal community telt meer dan 800 000 geregistreerde gebruikers. Deze gebruikersgroep zit verspreid over de vele Drupal forums, discussiegroepen en zelfs op enkele IRC kanalen. Moest u dus vast komen te zitten tijdens de ontwikkeling van uw website kan u zeker op het internet terecht met al uw vragen.

Drupal thema's

Drupal maakt gebruik van Thema’s of ook wel “themes” of “templates” genoemd. Met een Thema kan u het design van uw website in enkele klikken veranderen. Er zijn zowel betalende als gratis thema’s beschikbaar.

Welk CMS systeem kiezen?

Een correct CMS systeem kiezen is ontzettend belangrijk. U dient te kiezen voor een CMS systeem waarmee u zelf makkelijk overweg kan. Zo verspilt u geen kostbare tijd bij het uitzoeken van de functies. We hebben alvast een keuzehulp opgesteld om u zoveel mogelijk bruikbare informatie te bezorgen omtrend alle CMS systemen. Bekijk onze CMS keuzehulp : Hoe het geschikte CMS systeem kiezen.

Gratis Drupal Installatie

InterHost Solutions installeert gratis een Drupal installatie op de webspace van uw Drupal hosting pakket. Zo komt u geen onverwachte problemen tegen en werkt uw Drupal installatie direct zoals het hoort. U kan dus direct beginnen met het ontwikkelen van uw website.Dagelijkse Back-ups

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het verlies van uw data. InterHost Solutions neemt dagelijks gratis backups van uw Drupal webhosting pakket.. De backups worden veilig in een compleet redundante opstelling bewaard. Ook het terugplaatsen van uw backups is gratis. U kan voortaan op beide oren slapen!
 

Optimale Prestaties voor Drupal Hosting

Dankzij onze redundante stroomvoorziening, het gebruik van uitsluitend de beste hardware en razendsnelle verbindingen garanderen wij steeds de beste prestaties voor uw drupal hosting pakket. Bovendien staat uw drupal installatie staat in een klasse A datacenter met 24/7 beveiliging.Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.

Meer Over CMS Hosting

 • Hoe uw website beveiligen tegen hackers?

  Hoe uw website beveiligen tegen hackers?

  Het aantal Belgische sites dat gehackt wordt, neemt snel toe. “De mediagenieke optredens van de hackersgroepen Anonymous en LulzSec zijn daar niet vreemd aan”, zegt coördinator Christian Van Heurck van het Belgische Computer Emergency Responce Team (CERT.be).

 • Hoe het geschikte CMS systeem bepalen?

  Hoe het geschikte CMS systeem bepalen?

  Content Management Systems ofwel CMS systemen zijn de drijfkracht achter de meeste hedendaagse websites. In een markt waar websites sneller en gebruiksvriendelijker moeten ontworpen worden opteren meer en meer webdesigners voor Open Source CMS-systemen. Jammer genoeg bestaan er duizenden CMS systemen. Hoe moet u nu kiezen? Waar dient u op te letten?