#1 Hosting in België - Uw hostingpartner - Interhost Solutions
web hosting

Hosting voor professioneel & persoonlijk gebruik

Hosting België

De beste hosting in België vind u bij Interhost Solutions. Voor elk type applicatie of budget hebben we een oplossing.

Zoekt u naar een goede hosting voor uw webapplicatie? Het maakt niet uit of u een groot bedrijf of een kleine organisatie heeft. We kunnen de hosting bieden dat u nodig heeft zoals shared en Cloud hosting, en voor elk soort CMS systeem als WordPress, Drupal, Joomla en nog meer, zodat uw website of applicatie binnen de kortste keren actief is.

Een shared hosting pakket

Voor hosting geloven wij in gepersonaliseerde oplossingen aangepast aan elke behoefte. Klik op het profiel hieronder dat u het beste beschrijft en een aangepaste prijs aan u voorstellen.

Kies uw favoriete applicatie – WordPress, Joomla of Drupal en installeer het in een paar klikken.

Neem een snelle start met onze hosting

Geen tijd te verliezen bij uw hosting? We kunnen uw favoriete applicatie installeren, activeren en verbinden met uw domein.

Ons nieuw cloud platform pakket met cloud hosting

Cloud hosting

Traditionele Hosting

Wanneer veel mensen tegelijkertijd met één server communiceren, kan de server overbelast worden. De processor kracht en het geheugen is onvoldoende om alle verzoeken tegelijk te verwerken. Als dat gebeurt, wordt de toepassing of website langzaam.

Cloud hosting

Cloud hosting is het antwoord op dit probleem. Een cloud platform, zoals de onze, is virtueel tussen de server en de gebruikers ingevoegd. Wanneer een webapplicatie tegelijkertijd veel verkeer of verzoeken ontvangt, verdeelt het cloudplatform het verkeer automatisch op meerdere delen van de server (= cloudlets) of over verschillende servers. Het zal zelfs automatisch nieuwe cloudlets toevoegen aan de verwerkingslijn.

Dit betekent dat je website of applicatie constant aan optimale snelheid werkt. Bovendien heeft het platform een ​​speciale functie die automatisch de serverruimte verhoogt of verlaagt afhankelijk van het aantal bezoekers op uw website. U betaalt alleen wat u gebruikt.

VPS hosting

Wat is het?

Het kopen van uw eigen server is erg duur. Veelal is een dedicated server te uitgebreid en te ingewikkeld om eenvoudige websites of applicaties te hosten. Met Virtual Private Server of VPS hosting is het mogelijk om serverdeeltjes te huren zonder een server te kopen. Hoe werkt het? Een zeer krachtige server is verdeeld in een aantal virtuele servers. Elke VPS ontvangt een deel van de beschikbare bronnen (processor,  geheugen en data-opslag). De bronnen worden nooit gedeeld met andere VPS’s,  u krijgt een volledige onafhankelijk deel van de server.

Volledige flexibiliteit

We hebben een privé serverdeel voor u opgezet, zodat u de omgeving van uw keuze kunt creëren. Een VPS kan als mailserver, webhosting systeem & database worden gebruikt.

Beheerd vs. niet-beheerd

U heeft volledige beheerderrechten op uw server. U kunt installeren wat u wilt en bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de servers.
Als u de optie ‘Beheerd’ kiest, installeren we de vereiste software en houden we uw server up-to-date met de nieuwste softwareupdates en beveiligingsinstellingen. Een beheerde VPS kan gebruikt worden als een gedeeld hostingpakket, maar zonder het risico om serververmogen te verliezen aan andere applicaties op die server.

VPS

Word partner voor hosting

Whitelabel hosting

Leuk u te ontmoeten, beste collega!

U bent een webontwikkelaar en bent op de hoogte van alles als het om hosting gaat? Heeft u meerdere klanten of platforms die moeten worden gehost? Welkom, collega! Wij kunnen u voorzien van onze reseller hosting pakketten. U krijgt aanpassingsrechten en een handig overzicht zodat u uw eigen klanten kunt bijhouden.

Wat zijn de voordelen?

U hoeft geen dure hardware te kopen. U hoeft zich geen zorgen te maken over serverproblemen. Wij verzorgen het onderhoud. Als er iets misgaat, kan u op ons rekenen voor een persoonlijke en snelle ondersteuning om uw applicaties binnen de kortste tijd weer in gebruik te stellen. Een dagelijkse back-up wordt gemaakt, dus wees gerust. Als u terug wilt gaan naar een vorige staat, helpen wij u gratis. Het is bij de service inbegrepen.