Cloud Hosting - Interhost Solutions

Wat is cloud hosting?

De Interhost cloud PaaS, ondersteund door Jelastic, is de toekomst van web- en applicatie hosting. De intuïtieve gebruikersinterface is ideaal voor een snelle en eenvoudige installatie van applicaties, projecten en websites. Smart auto scaling vermijdt de overbelasting van de server door bronnen toe te voegen tijdens piek momenten. Geen zorgen meer over plotselinge bezoekersverhogingen of zwaardere werklast.

Meer over Jelastic

Voor wie is cloud hosting?

Cloud hosting is ideaal voor ontwikkelaars en softwareontwikkelingsbureaus die een geavanceerde oplossing voor een concurrerende prijs willen. De Interhost Cloud PaaS biedt een intuïtief dashboard voor eenvoudige installatie en beheer voor klanten die geen ervaring hebben om een ​​Sys Admin te zijn. Vraag alle informatie bij Interhost Solutions.

Waarom voor ons cloud platform kiezen?

Hoge performantie

Alle cloud hosting servers gebruiken hoge snelheid SSD-drives. Deze hosting zorgt dus voor een extreem snelle toegang tot uw gegevens. Zowel voor installatie en beheer, maar ook voor web content en applicaties. Lage wachttijden betekent gelukkige gebruikers, wat betere rankings in Google oplevert.

 

Geen overbelasting

Interhost Cloud PaaS biedt een uiterst stabiel platform. Het biedt  automatische scaling, zowel horizontaal (meer servers) als verticaal (meer power per server). Er is geen vertraging meer op piekmomenten.

Zonder onderbreking

Als de Interhost Cloud PaaS onderhoud nodig heeft, worden uw containers automatisch tijdelijk verplaatst. Je zult niet eens iets opmerken! Bovendien kunt u uw gecreëerde omgevingen met één klik cloonen. Een 100% identieke testomgeving kan dus snel worden gecreëerd, zodat u de bugs grondig kunt controleren – zonder risico’s te nemen.

Betaal wat je verbruikt

De cloud hosting van Interhost is flexibel geprijst. Kies tussen een vaste maandelijkse prijs of betaal voor het verkeer dat u die maand heeft verwerkt. Dit is bijvoorbeeld erg handig en kostenefficiënt voor websites of applicaties die seizoensgebonden verkeerspieken ervaren.

Gemakkelijke instelling & lancering

Het gemakkelijke administratie tool en het intuïtieve dashboard helpen u ten allen tijde uw platform te starten en op te volgen. De interface vereist geen technologische of hosting kennis.

Dagelijkse back-ups

Dagelijkse back-ups garanderen dat u nooit veel belangrijke gegevens zal verliezen. Om te recoveren kun u elk moment kiezen tussen verschillende versies of om  terug te gaan  naar een oudere staat.

1 Platform voor alles

De Interhost Cloud Hosting-applicatie ondersteunt toepassingen van onderstaande platformen:

Java

PHP

Node JS

Docker

Python

Ruby

Prijs

Balancer

Nginx, HAproxy, Varnish, Apache

Application

Tomcat, Glassfish, Jetty, Smartfox, Jbossas, Wildfly

Database

SQL/noSQL, Cache, VPS
0.00274h
Of rond 2.00 per maand
Cloudlets 1 cloudlets
128MB RAM
400 MHz CPU
Disk Space
+1GB €0.000455h

Probeer nu gratis

Start in enkele seconden

Wil je met jouw Cloud Hosting graag andere applicaties op je website? Geen probleem. Vind en installeer ze nu!