Drupal Hosting - Cloud Webhosting- Interhost Solutions
Drupal hosting

Drupal hosting

Door zijn complexiteit wordt Drupal beschouwd als een ontwikkelingsplatform in plaats van een content managing systeem. De geavanceerde programmeringsinterface vereist een moeilijke leercurve en wordt vaak gebruikt door geavanceerde ontwikkelaars en beheerders.

Prijs

Via de Drupal cloud hosting zal uw Drupal-applicatie automatisch schalen naargelang het aantal ontvangen bezoekers. Het is mogelijk om de bovenste en onderste grenzen te beperken om onverwachte facturen te voorkomen. Selecteer hieronder het aantal verwachte maandelijkse bezoekers en krijg een idee van het verbruik en de prijs.

Verwachte maandelijkse bezoekers / website:

0.00274h
Of rond 2.00 per maand
Cloudlets 1 cloudlets
128MB RAM
400 MHz CPU
Schijfruimte
+1GB €0.000455h

De voordelen van onze Drupal hosting

sneller laadtijd van Wordpress website

Lage laadtijden

Je Drupal hosting is door onze prestatiegedreven hardware steeds razendsnel en stabiel. Deze lage laadtijden zorgen er voor dat zowel bezoekers als zoekmachines tevreden zijn.

Wordpress CMS makkelijk in gebruik

Krachtig en aanpasbaar

Drupal is veruit het meest krachtige tool. Het maakt het mogelijk verbindingen te maken met andere websites, sociale netwerken en platforms. Sjablonen bevatten vooraf gedefinieerde configuraties waarmee de beheerder zich toelegt op het bouwen van extra functies.

Wordpress community

Wereldwijde gemeenschap

Drupal heeft een loyale gemeenschap van gebruikers. Zoals eerder vermeld, zijn ze meestal geavanceerde beheerders en ontwikkelaars die in staat zijn complexe vragen en specifieke invoegtoepassingen te beantwoorden.

Verbondenheid

Verbondenheid tussen gebruikers

Op het platform kunnen gebruikers samenwerken met uw website. Gebruikers kunnen bijdragen aan de website, terwijl de beheerder de mogelijkheid heeft om sociale inhoud te maken, publiceren en beoordelen.

Drupal statistieken

2,3%

Drupal ondersteunt 2,3% van alle sites op het web.

38728

Meestal betalende plug-ins beschikbaar.

Heb je al een website? Geen nood, we zetten hem zo over.

Het overbrengen van uw domein en website kan een ingewikkeld proces zijn. Gelukkig zijn onze experts slechts één telefoontje van u verwijderd. Laat ons weten dat u uw website en / of domein wilt overbrengen en we zorgen voor de rest.