Interhost Solutions cloud webhosting - Joomla Hosting
Joomla hosting

Joomla hosting

Beheer uw eigen website met minimale technische kennis. Content management systemen of CMS’en staan ​​u toe om dat te doen. Met een paar klikken in het bedieningspaneel kunt u uw website met uw favoriete CMS beginnen maken.

Prijs

Uw Joomla-applicatie zal automatisch scalen met het aantal ontvangen bezoekers. Het is mogelijk om de bovenste en onderste grenzen te beperken om onverwachte facturen te voorkomen. Selecteer hieronder het aantal verwachte maandelijkse bezoekers en krijg een idee van het verbruik en de prijs.

Verwachte maandelijkse bezoekers / website:

0.00274h
Of rond 2.00 per maand
Cloudlets 1 cloudlets
128MB RAM
400 MHz CPU
Schijfruimte
+1GB €0.000455h

De voordelen

sneller laadtijd van Wordpress website

Lage laadtijden

Onze prestatiegedreven hardware zorgt ervoor dat uw Drupal-website snel en stabiel is. Deze lage laadtijden zorgen er voor dat zowel bezoekers als zoekmachines tevreden zijn.

Wordpress CMS makkelijk in gebruik

Krachtig en gemakkelijk te gebruiken

Joomla is het compromis tussen WordPress en Drupal. Het is krachtig genoeg om grote webwinkels en sociale media-sites te runnen, terwijl het relatief makkelijk is om aan te passen en te ontwikkelen.

Wordpress community

Wereldwijde gemeenschap

Joomla heeft een grote gebruikersgemeenschap. Ze bieden een enorme selectie aan tutorials en ontwikkelingshulpmiddelen. Ze is echter kleiner dan de WordPress-gemeenschap.

Joomla hosting hierarchy

Ondersteunt paginahiërarchie

Het navigatiepatroon laat een hiërarchie met meer dan twee niveaus toe. Dit is vooral handig als u een website beheert met honderden pagina’s en subpagina’s.

Joomla statistieken

3,3%

Joomla ondersteunt 3,3% van alle sites op het web.

8000

Meestal betalende plug-ins beschikbaar.

Heb je al een website? Geen nood, we zetten hem zo over.

Het overbrengen van uw domein en website kan een ingewikkeld proces  zijn. Gelukkig zijn onze experts slechts één telefoontje van u verwijderd. Laat ons weten dat u uw website en / of domein wilt overbrengen en we zorgen voor alles.