#1 Webhosting in België - Uw hostingpartner - Interhost Solutions
CMS

Webhosting

Beste webhosting België

Interhost Solutions is trots te mogen zeggen de beste webhosting van België aan te bieden. Niet alleen bieden we een ruime waaier aan oplossingen, we bieden ook webhosting van topkwaliteit. Dit maakt dat er in België weinig spelers aan Interhost Solutions kunnen tippen

Beheer uw eigen website met minimale technische kennis. Content management systemen of CMS’en staan ​​u toe om dat te doen. Met een paar klikken in het bedieningspaneel kunt u uw website met uw favoriete CMS beginnen maken. Wij bieden u webhosting volledig aangepast naar uw noden en wensen.

Shared Webhosting

Lite

€ 3,95/maand

1,000 MB  opslagruimte

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt aantal e-mail accounts

Gratis indienststelling

Applicatie installer inbegrepen

Medium

€ 6,95/maand

5,000 MB opslagruimte

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt aantal e-mail accounts

Gratis indienststelling

Applicatie installer inbegrepen

Heavy

€ 12,95/maand

10,000 MB opslagruimte

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt aantal e-mail accounts

Gratis indienststelling

Applicatie installer inbegrepen

Interhost cloud PaaS

Maak een schatting van de prijs van het cloud-platform met een van de bovengenoemde CMS, gebaseerd op het maandelijkse aantal bezoekers.

Verwachte maandelijkse bezoekers / website:

0.00274h
Of rond 2.00 per maand
Cloudlets 1 cloudlets
128MB RAM
400 MHz CPU
Schijfruimte
+1GB €0.000455h

De voordelen van cloud hosting

Het is ook mogelijk om uw CMS-website te hosten via onze cloud hosting-pakketten. Kijk hieronder om meer te weten te komen over de voordelen ten opzichte van standaard gedeelde hosting.

sneller laadtijd van Wordpress website

Hoge prestatie

Alle servers gebruiken hoge snelheid SSD-drives. Dit zorgt voor extreem snelle toegang tot uw gegevens. Zowel voor installatie en beheer, maar ook voor web content en applicaties.  Lage wachttijden betekent gelukkige gebruikers, wat betere rankings op google oplevert.

Asset 4 hosting

Geen serveroverbelastingen

Interhost cloud PaaS biedt een uiterst stabiel platform. Het biedt  automatische scaling, zowel horizontaal (meer servers) als verticaal (meer power per server). Er is geen vertraging meer op piekmomenten.

Asset 2 webhosting en cloud

Geen onderbrekingen

Als de Interhost cloud PaaS onderhoud nodig heeft, worden uw containers automatisch tijdelijk verplaatst. Je zult niet eens iets opmerken! Bovendien kunt u uw gecreëerde omgevingen met één klik cloonen. Een 100% identieke testomgeving kan dus snel worden gecreëerd, zodat u de bugs grondig kunt controleren – zonder risico’s te nemen.

Asset 16 webhosting en cloud hosting

Betaal wat je gebruikt

Interhost cloud PaaS is flexibel geprijst. Kies tussen een vaste maandelijkse prijs of betaal voor het verkeer dat u die maand heeft verwerkt. Dit is bijvoorbeeld erg handig en kostenefficiënt voor websites of applicaties die seizoensgebonden verkeerspieken ervaren.

Hosting, cloud en netwerken zijn aanpasbaar

Gemakkelijke installatie & lancering

Het eenvoudige administratie tool en het intuïtieve dashboard helpen u ten allen tijde uw platform te starten en op te volgen. De interface vereist geen technologische of hosting kennis.

Asset 3 hosting

Dagelijkse back-ups

Dagelijkse back-ups garanderen dat u nooit veel belangrijke gegevens zal verliezen. Om te recoveren kun u elk moment kiezen tussen verschillende versies of om  terug te gaan  naar een oudere staat.

Start in enkele seconden

Wil je graag andere applicaties op je website? Geen probleem. Vind en installeer ze nu!

Heb je al een website? Geen nood, we zetten hem zo over.

Het overbrengen van uw domein en website kan een ingewikkeld proces zijn. Gelukkig zijn onze experts slechts één telefoontje van u verwijderd. Laat ons weten dat u uw website en / of domein wilt overbrengen en we zorgen voor alles.

Hulp nodig bij het maken van je website?

Interhost Solutions maakt deel uit van Lemon Companies. Onze collega's bij Lemon Companies ontwikkelen op maat gemaakte websites, software en mobiele applicaties. Geïnteresseerd in hun diensten? Vind ze hier: