wordpress logo

Wordpress hosting

WordPress is een open source platform waarmee u uw eigen website gemakkelijk kunt bouwen en beheren. De eenvoudige interface, talloze gratis plug-ins en veelzijdigheid maakt het het meest populaire CMS-systeem op de markt.

WordPress hosting bij InterHost Solutions is super schaalbaar. Het is niet nodig te weten hoeveel data uw website zal bevatten of hoeveel bezoekers er langs gaan komen.
Het cloud platform stelt automatisch meer capaciteit ter beschikking als de website daarom vraagt. Als er minder bezoekers zijn (bijvoorbeeld ‘s nachts) zal het systeem automatisch de toegewezen capaciteit terug verminderen. U betaalt enkel voor het effectieve gebruik.

Vul uw emailadres in en start meteen met een gratis proefperiode zonder automatische aankoopverplichting.

De voordelen

Low latency high speed

Lage laadtijd

Onze prestatiegedreven hardware zorgt ervoor dat uw WordPress-website snel en stabiel is. Deze lage laadtijden zorgen er voor dat zowel bezoekers als zoekmachines tevreden zijn.

Gemakkelijk

Gemakkelijk te gebruiken

WordPress is veruit het gemakkelijkste CMS te gebruiken. U hoeft geen kennis van code te hebben om een ​​mooie website te maken. Met het bedieningspaneel van WordPress kunt u de look en feel of de structuur van uw website gemakkelijk aanpassen.

Gemeenschap

Wereldwijde gemeenschap

Met een grote gemeenschap van WordPress gebruikers, zijn er veel goedkope assets die u zo van het internet kunt halen. Professionele thema’s en plug-ins kunnen gemakkelijk worden gevonden en geïnstalleerd. Problemen? Google uw vraag en laat de WordPress-community u helpen!

world wide web

Webvriendelijk

WordPress is gebouwd op standaard code, geoptimaliseerd voor snelheid en SEO resultaten. De meeste thema’s zijn mobiel en responsief, zodat uw gebruikers op uw website kunnen navigeren, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Wordpress statistieken

27%

WordPress ondersteunt 27% van alle websites op het web.

49.547

Gratis en betalende plug-ins beschikbaar

56.332.070

Downloads van WordPress 4.7

40%

Maar 40% van de WordPress sites zijn up to date en goed beveiligd

Prijs

Uw WordPress-applicatie zal automatisch aangroeien met het aantal bezoekers. Het is mogelijk om een bovengrens in te stellen om onverwachte facturen te voorkomen. Selecteer hieronder het aantal verwachte maandelijkse bezoekers en krijg een idee van het verbruik en de prijs.

Verwachte maandelijkse bezoekers / website:

0.00274h
Of rond 2.00 per maand
Cloudlets 1 cloudlets
128MB RAM
400 MHz CPU
Schijfruimte
+1GB €0.000455h

Heb je al een website? Geen nood, we zetten hem zo over.

Het overbrengen van uw domein en website kan een ingewikkeld proces zijn. Gelukkig zijn onze experts slechts één telefoontje van u verwijderd. Laat ons weten dat u uw website en / of domein wilt overbrengen en we zorgen voor de rest.