Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Websites maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

InterHost Solutions biedt reeds jaren gespecialiseerde Joomla Webhosting pakketten aan . Joomla, een Content Management System (CMS Hosting) dat door velen wordt gezien als het beste op de markt. Een van de grote voordelen van Joomla is dat het geschikt is voor alle soorten websites van een “hobby-site” tot een website met professionele doeleinden. Omdat Joomla een zeer eenvoudige leercurve heeft kan iedereen er mee weg. Dit is meteen ook de reden waarom de meeste gebruikers Joomla preferen. Ook extra functionaliteit toevoegen zoals een fotoalbum, webwinkel of andere is kinderspel met Joomla. Op de Joomla extensies website vindt u duizenden extensies die u gratis kan downloaden en zelf naar hartelust kan aanpassen. Joomla heeft alles in huis om uw website in een mum van tijd een stralend uiterlijk te geven. Hieronder vindt u een overzicht van de Joomla webhosting pakketten die InterHost Solutions in aanbieding heeft. Als u geen gepast pakket vindt aarzel dan niet om ons te contacteren voor een persoonlijke offerte. Natuurlijk kan u ons ook altijd contacteren voor andere webhosting vragen. Ontdek onze Joomla Hosting pakketten :
Joomla Hosting & Joomla Webhosting
behulpzame Joomla community

Behulpzame community

Onze joomla webhosting pakketten zijn gespecialiseerd voor Joomla. Moest u toch ooit op een probleem stuiten tijdens de ontwikkeling van uw Joomla website hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken. Op de vele Joomla Forums kan u met al uw vragen terecht. U bent waarschijnlijk niet de eerste met een bepaald probleem dus een oplossing zal snel uit de bus komen!

Joomla thema's

Met Joomla kan u gebruik maken van zogenaamde thema`s. Met deze door professionals ontworpen thema`s ziet uw joomla websites er direct professioneel uit. Verder heeft u naast de gratis themas de keuze uit betalende thema`s, zodat uw website er nog mooier uitziet. Naast onze razendsnelle joomla hosting hebben wij voor u een collectie van Joomla themes hier klaar gezet.
Professionele themas
Joomla hosting keuzehukp

Welk CMS systeem kiezen?

Het juiste CMS systeem kiezen voor uw website/blog of webshop is cruciaal. Het is dan ook begrijpelijk dat u deze keuze niet overhaast mag nemen. We proberen u dan ook zo goed mogelijk te begeleiden bij deze keuze. Bekijk onze CMS keuzehulp : Hoe het geschikte CMS systeem kiezen.

Gratis Joomla Installatie

Om er zeker van te zijn dat uw cms systeem meteen naar behoren werkt kan u ervoor kiezen om Joomla door ons gratis te laten installeren op u joomla hosting. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat er zich geen problemen voordoen met de Joomla installatie. Zo kan u meteen beginnen met het belangrijk gedeelte: het ontwikkelen van uw website.

Joomla webhosting gratis installatie
dagelijkse backup websapce

Dagelijkse Back-ups

We beseffen dat uw website zeer belangrijk is en verlies van data zou dan ook verschrikkelijk zijn. Om voorbereid te zijn op het ergste nemen we dagelijks een backup van uw website. Heeft u per vergissing bestanden van uw website overschreven of gewist? Neem contact met ons op en wij plaatsen de backup gratis terug.

Optimale prestaties voor Joomla Hosting

Onze redundante stroomvoorziening, supersnelle netwerkverbindingen en “high-end” hardware zorgen ervoor dat al uw websites optimaal presteren. Onze servers staan in een klasse A datacenter dat zorgt voor de ideale omstandigheden voor uw Joomla hosting.
snelle joomla hosting

Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.

Meer Over Joomla Hosting

 • Hoe uw website beveiligen tegen hackers?

  Hoe uw website beveiligen tegen hackers?

  Het aantal Belgische sites dat gehackt wordt, neemt snel toe. “De mediagenieke optredens van de hackersgroepen Anonymous en LulzSec zijn daar niet vreemd aan”, zegt coördinator Christian Van Heurck van het Belgische Computer Emergency Responce Team (CERT.be).

 • Hoe het geschikte CMS systeem bepalen?

  Hoe het geschikte CMS systeem bepalen?

  Content Management Systems ofwel CMS systemen zijn de drijfkracht achter de meeste hedendaagse websites. In een markt waar websites sneller en gebruiksvriendelijker moeten ontworpen worden opteren meer en meer webdesigners voor Open Source CMS-systemen. Jammer genoeg bestaan er duizenden CMS systemen. Hoe moet u nu kiezen? Waar dient u op te letten?