Nieuwe identiteit Interhost Solutions - Interhost Solutions - Webhosting, VPS, Private Cloud and PaaS
< Back

Nieuwe identiteit Interhost Solutions

March 19, 2015 - 1:40 pm

Sinds kort heeft Interhost Solutions zijn dienstenpakket enorm uitgebreid. We worden steeds mobieler, we sturen en ontvangen data en hebben steeds alle informatie beschikbaar. Wij helpen u dan ook graag verder met het implementeren van gepersonaliseerde software die de efficiëntie van uw bedrijf verhoogd. We zitten in een decennia waar we met efficiëntie en/of kwaliteit de concurrentie het hoofd kunnen bieden.

De projecten kunnen ook bij u ontwikkelt worden door onze consultants. Wenst u liever een IT-profiel voor een langere periode in uw bedrijf dan kunnen we één van onze consultants ter beschikking stellen.

Interhost zal nu ook ondersteunen op gebied van gepersonaliseerd responsive webdesign of functionele applicaties om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verhogen. We mogen de kracht van geprinte media niet onderschatten, maar in combinatie met digitale kwaliteit zal dit een meerwaarde bieden voor marketingcampagnes.

De mogelijkheden van telefonie over het internet via een VOIP-centrale zijn veel ruimer als de traditionele. Wilt u weten wat de extra functionaliteiten zijn of hoeveel u kan besparen, dan zorgen wij voor een vrijblijvende offerte.

Naast de traditionele hosting heeft Interhost zich verder gespecialiseerd in dedicated servers. Jouw eigen krachtige server om de kwaliteit en snelheid van jouw applicaties te vergroten.

Heeft u innovatieve plannen in de toekomst dan brainstormen wij graag mee via een vrijblijvend gesprek. Interhost Solutions kan uw all-in one IT-partner worden. Interhost wil een totaaloplossing bieden zodat…

Meer informatie over onze diensten zijn te vinden op onze vernieuwde website: www.interhostsolutions.be