Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

InterHost Solutions, Your Reliable Technology Provider

InterHost Solutions (IHS) is een 360° technology partner. Het doel van IHS is een stabiele en betrouwbare oplossing aanbieden, waarbij klanten de best mogelijke support krijgen. De IHS activiteiten zijn gesitueerd op drie grote segmenten: Cloud oplossingen, Web development en Software on demand. Dankzij de professionele netwerk infrastructuur en een team van experts die allen ervaring hebben in de IT en netwerk sector, is IHS in staat om een hoge uptime en een infrastructuur met unieke mogelijkheden aan te bieden.

Een uitstekende infrastructuur

Zoals reeds gezegd is de netwerk infrastructuur van IHS van uitstekende kwaliteit, en kan deze vergeleken worden met de hedendaagse top in het cloud segment. Het IHS netwerk bestaat uit de beste hardware en software beschikbaar. Elk aspect van het netwerk is redundant uitgevoerd. De hoofd configuratie bestaat uit Juniper (m-series) en Cisco (Cisco 7600-S) routers, Extreme Networks switchen, en op maat gemaakte redundante firewalls. Dit alles is verbonden met niet minder dan 7 carriers, namelijk Cogent Communications, Verizon Business/MCI, Level 3 communications, FreeBIX, AMS-IX, ProXimity en eXpress. Hierdoor zijn we in staat om een backbone capaciteit van 10gigabit/s te leveren. De IHS hardware is gesitueerd in Minkels Cold Corridor racks. Dit is een uniek concept dat bestaat uit innoverende afgesloten racks om een zo goed mogelijke koel capaciteit te verkrijgen.

Het systeem is gebaseerd op het principe om de koude en warme lucht stromen volledig gescheiden te houden. Dit leidt tot een significante efficiëntie verbetering. Dit wordt bereikt door de dak sectie tussen tegen over elkaar staande racks met glazen panelen af te sluiten. Beide kanten van de koude gang zijn ook afgesloten met schuifdeuren. Bijkomend zijn alle racks met zijpanelen uitgevoerd, en met blank panelen tussen de rack apparatuur. Op deze manier is de enige route van de koude lucht door de apparatuur. Alle warme lucht wordt gedumpt in de kamer waarna de airco deze terug zal koelen en deze terug zal injecteren in de koude gangen. Het grote voordeel van dit systeem is dat er een veel kleiner verschil is tussen de temperatuur aan de boven- en onderkant van de racks dan bij conventionele racks het geval is. Verder is het constante updaten en vernieuwen van hardware en software om een zo goed mogelijk cloud omgeving te creëren één van de grote doelen van InterHost Solutions.

Ondersteuning

Met telefonische ondersteuning, en een geïntegreerd chat en ticket systeem op de site, was het nog nooit zo makkelijk een probleem op te lossen. Een professioneel team met ervaring en kennis van het gehele IHS netwerk en administratie staat klaar om eender wie te helpen op eender welk moment van de dag.