Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Onze diensten altijd beschikbaar

InterHost Solutions hecht belang aan het leveren van kwaliteit en snelheid. Daarom bieden wij eveneens Service Level Agreements (SLA) aan, waarbij een beschikbaarheid van onze diensten gegarandeerd wordt gedurende 99.8% per maand. Een SLA kan dus beschouwd worden als een contract tussen InterHost Solutions en de klant, waarbij voor een vaste vergoeding bepaalde voorwaarde voldaan moeten zijn, zoals response tijd bij problemen, beschikbaarheid, etc. Indien deze voorwaarden (uitzonderlijk) niet behaald zouden worden, voorziet InterHost Solutions ook een compensatie naar de klant toe.

Uitgebreide monitoring

Om 99.8% van de tijd beschikbaar te zijn, maakt InterHost Solutions gebruik van een state-of-the-art monitoringsysteem, waardoor fouten onmiddelijk gedetecteerd worden. Dit in combinatie met een snelle response tijd door onze ervaren systeemingenieurs, zorgt voor minimale down times.

Welke SLA past bij mij?

Service Level Agreements worden per klant steeds op maat gemaakt, naargelang uw noden. Wij bieden dan ook SLA’s aan van verschillende niveau’s, voor zowel grote als kleine bedrijven. Neem snel contact met ons op, zodat wij kunnen helpen met het kiezen van de juiste SLA.

Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.