Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Je eigen server voor weinig geld!

Een SSL certificaat is een digitale identiteitskaart van uw website. De bezoeker kan zo verifiëren dat u wel degelijk de eigenaar van de website bent. Een met een SSL beveiligde website is herkenbaar aan de https:// in de adresbalk en het groene symbool in uw browser. Wanneer u geen SSL certificaat op uw websites heeft of met een ongeldig SSL certificaat werkt, zal de browser de bezoeker verwittigen dat de website waarschijnlijk onveilig is. Heeft u nog geen hosting voor uw website? bekijk dan zeker onze webhosting pakketten.
Alpha SSLAlpha SSL WildcardDomain SSLDomain SSL WildcardOrganisatie SSLOrganisatie SSL Wildcard
UitgeverAlphaAlphaGlobalSignGlobalSignGlobalSignGlobalSign
Soort validatieDomeinDomeinDomeinDomeinOrganisatieOrganisatie
Type CertificaatStandaardWildcardStandaardWildcardStandaardWildcard
Verzekerd tot$10.000$10.000$1.250.000$1.250.000
Geldigheidsduur1 jaar1 jaar1 jaar1 jaar1 jaar1 jaar
Encryptie256 bit256 bit256 bit256 bit256 bit256 bit
Gratis heruitgifte
Prijs per jaar€49,00€187,00€179,00€629,00€269,00€719,00
Bestel nuBestel nuBestel nuBestel nuBestel nuBestel nu
Hosting

Veilig

Met een SSL certificaat zijn bezoekers zeker dat hun gegevens op een betrouwbare en versleutelde manier naar een website verzonden worden. Een SSL certificaat is Ideaal voor ecommerce transacties, webshops of facebook apps. De certificaten worden allemaal uitgegeven door het 2084 bit Global Sign Root certificaat.
Hosting

Compatibiliteit

Eender waar uw website bekeken wordt, onze SSL certificaten worden door alle populaire browsers en mobiele apparaten ondersteunt. Een SSL certificaat is binnen de 10 minuten actief en kan geactiveerd worden op al onze servers. U krijgt een code die u op het hosting controlepaneel kan ingeven. De rest gaat vanzelf.
Hosting

Wildcard

Geen zin om een keuze te maken over welke subdomeinen u allemaal wilt beveiligen? Kies voor een Wildcard SSL certificaat en beveilig zowel www.website.be, secure.website.be, webmail.website.be, webshop.website.be en uiteraard ook website.be zelf. Alle subdomeinen zijn tegelijkertijd mogelijk.

Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.