Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Wat is een VPS Hosting?

Het aankopen van een server is zeer kostelijk. In de meeste gevallen is een dedicated server veel te uitgebreid, om simpele websites of applicaties te hosten. Met de komst van VPS hosting of Virtual Private Server, werd het plots mogelijk om eenvoudige server omgevingen aan te bieden, zonder telkens een nieuwe server aan te moeten kopen. Dit gebeurt door een krachtige server onder te verdelen in verschillende virtuele servers. Elke VPS krijgt een stuk van de resources op deze server toegekend (intern geheugen, CPU’s en opslagruimte). Deze resources worden niet gedeeld met andere VPS-en, zodat elke VPS een losstaande entiteit vormt.
betrouwbare vps hosting
kosten besparend

Je eigen server voor weinig geld!

VPS hosting heeft alle voordelen van een eigen server zonder de eindeloze kosten en het bijhorende onderhoud. Op een Virtual Private Server (VPS hosting) kan u zelf kiezen welke software geinstalleerd wordt. Zo kan een VPS dienen als mailserver, CMS hosting, database en veel meer. We spreken over “private”, aangezien elke VPS volledig onafhankelijk is en beschikt over een eigen beveiligde serveromgeving, voor weinig geld.

Managed vs. Unmanaged

Traditioneel heeft u beheerderstoegang tot uw VPS systeem en bent u vrij te installeren wat u wil. U bent dan ook zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van uw VPS. Indien u voor een managed VPS hosting kiest, installeren wij voor u de nodige software en zorgen dat uw systeem steeds up to date is met de laatste beveilingsupdates. Managed VPS kan bijvoorbeeld dienen als alternatief voor onze shared hosting pakketen. Met een managed VPS heeft u alle voordelen van een shared hosting pakket, zonder de nadelen, zoals belasting van andere websites op dezelfde server.
vps controle paneel
*Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de standaardinstallatie en beheer van een server met CMS systeem zoals WordPress, Drupal, etc. Indien andere software geïnstalleerd moet worden, zal een specifieke prijs berekend worden.

Hosting

VPS hosting bespaart geld

Met een VPS spaart u kosten uit. Wij zijn verantwoordelijk voor de infrastructuur. Zo hoeft u niet voortdurend nieuwe investeringen te maken in nieuwe technologieën. Indien u een grotere VPS wil, is het mogelijk om snel meer geheugen of opslagruimte toe te kennen, zonder enig verlies van data.
Hosting

Eenvoudig te installeren

Nieuwe software of updates installeren? Op een VPS hosting heeft u volledig controle over het systeem en kan u alles volledig naar wens configureren. Er zijn geen beperkingen op de mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om uw server vanop afstond te herstarten. Indien u het beheer van uw VPS door ons wil laten gebeuren, zijn onze managed VPS oplossingen een beter alternatief.
Hosting

Welke VPS kiezen?

U bent op zoek naar de juiste VPS hosting voor uw projecten maar u ziet door de bomen het bos niet meer? Geen probleem wij helpen u bij de keuze. Neem contact met ons op en beschrijf uw project, vervolgens raden wij u het geschikte aan zodat u geen cent teveel betaald.

VPS hosting is super snel!

Een VPS werkt volledig onafhankelijk van andere gebruikers. De capaciteit die u toegewezen krijgt wordt alleen door u gebruikt waardoor uw systeem geen last heeft van pieken die systemen of websites van andere klanten veroorzaken. InterHost Solutions maakt gebruik van supersnelle redundante verbindingen, robuuste stroomvoorziening en state of the art hardware. Onze servers worden gehost in een klasse A datacenter. Een klasse A datacenter voldoet aan alle belangrijke vereisten omtrent: brandveiligheid, aardbeving- en overstromingbestendigheid, meerdere carriers, stroomgenerator op diesel, enz…
ongeziene snelheid

Uw VPS is veilig!

Om data verlies onmogelijk te maken, staan de virtuele harddrives van onze VPSen opgeslagen op SAN clusters. Deze clusters zijn zo opgebouwd dat een defecte harde schijf geen gevolgen heeft voor uw data. Op aanvraag nemen wij eveneens een ‘snapshot’ van uw server zodat bij problemen uw volledige server op enkele seconden tijd terug gezet kan worden naar een vorige status.

Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.