Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Ons team staat altijd voor u klaar

Customer service is de kritieke-prestatie indicator bij Interhost Solutions! Wanneer u vragen of problemen heeft, zijn er tal van mogelijkheden om ons te bereiken. Via de Livechat kunt u meteen een vraag stellen aan de door u gewenste afdeling (Cloud, Web of Software Development). Het is ook mogelijk om een ticket aan te maken in ons klantensysteem, een email te sturen of telefonisch contact op te nemen. Ons team van deskundigen neemt steeds de tijd om uitgebreid op uw vragen of problemen terug te komen. Aarzel dus niet om ons even te contacteren bij onduidelijkheden! Wij zijn er voor jullie!

Webdevelopment door Interhost

Het web is de eerste bron van informatie geworden en quasi de hele wereld gebruikt het om diensten en producten te vinden. Wilt u met andere woorden een maximaal aantal klanten bereiken? Of een nieuw doelpubliek aanspreken? Kies dan voor Interhost Solutions. Wij zijn een 360° partner die u zal helpen in alle facetten van webdevelopment. Bekijk onze webbilling applicatie en werk u persoonlijke offerte uit op: http://webbilling-interhost.apps.openshift.interorigin.com/ Via deze weg proberen wij transparant te zijn in de sector, met topkwaliteit tegen een duidelijke prijszetting. Wij helpen u graag met het bouwen van uw website, webshop of online marketing campagnes!

De ecologische cloud oplossing

Veel datacenters zijn onzuinig, omdat veel rekenkracht het grootste deel van de tijd niet wordt gebruikt. Een gevolg is dat ruim negentig procent van de gebruikte energie wordt weggegooid in de meeste datacenters. Bij Interhost Solutions is dit niet het geval. Uw applicaties of website worden bij ons gehost in de cloud met het milieu in het achterhoofd. Interhost Solutions maakt daarvoor uitsluitend gebruik van groene opgewekte energie. Omdat het milieu voor ons belangrijk is, gaan we nog verder als dat. Zo zorgen we ervoor dat al onze servers voorzien zijn van de laatste energiezuinige hardware om zo onze ecologische voetafdruk nog kleiner te maken. Contacteer ons gerust voor meer informatie hieromtrent!

Privacy en security huisregels, onze maatstaf voor beveiliging

Of u nu een klein of middelgroot bedrijf bent of een multinational, Interhost Solutions biedt u een integrale oplossing die optimaal aansluit op uw beveiligingsbehoeften. Onze oplossingen zijn eenvoudig te installeren, onderhoudsarm en uiterst betaalbaar. Dankzij redundante stroomvoorzieningen, redundante netwerkverbindingen en allerhande veiligheidsmaatregelen bent u er zeker van dat uw website en email veilig staan op de InterHost Solutions servers. Onze servers worden steeds voorzien van het laatste nieuwe op gebied van hardware en software om er voor te zorgen dat alle websites snel blijven draaien ongeacht hun complexiteit of grootte. Dagelijks worden er back-ups genomen van alle domeinen zodat er indien nodig een oudere versie van uw data kan worden terug gezet. Buiten al deze backoffice oplossingen bieden wij ook een waaier aan security oplossingen aan in uw bedrijf. Interhost Solutions verzorgt uw security audit tot en met de effectieve implementatie van de door u gekozen oplossing. 

Kwaliteitsgarantie

Voor één keer is het niet zo dat u krijgt waarvoor u betaalt. Bij InterHost Solutions krijgt u meer voor minder geld dan de concurrentie. Door ons volledig geautomatiseerd en handig systeem kunnen we tijd besparen en eventuele problemen snel opsporen. Een goede service is de top prioriteit van InterHost Solutions en dat is tenslotte waar het bij onze oplossingen om gaat.

Wij maken het eenvoudig!

Bij InterHost Solutions zorgen we ervoor dat de klant steeds op de meest eenvoudige manier de gewenste aanpassingen kan uitvoeren. Via de Plesk interface kan u onder andere e-mail configureren voor uw domein, toepassingen installeren, bestanden uploaden en statistieken bekijken. Dankzij het volledig vernieuwde administratieve gedeelte is het vanaf nu ook mogelijk uw huidige facturen te bekijken, persoonlijke gegevens aan te passen of eventuele hosting pakket upgrades uit te voeren. Elke dag opnieuw zijn we op zoek naar nieuwe updates om het gebruiksgemak te verbeteren en houden we rekening met klanten feedback om in de toekomst een zo goed mogelijke service te kunnen aanbieden.

Uw persoonlijk klantenplatform

Met het oog op gebruiksvriendelijkheid hebben we speciaal voor u een klantenpaneel ontwikkeld waar u zonder probleem uw weg in terug vindt. U raadpleegt in enkele klikken uw laatste support vragen of e-mails die door ons naar u verzonden zijn. Daarnaast kan u alle facturen bekijken en downloaden voor uw boekhouding. Uiteraard zijn we niet vergeten u een overzicht te bezorgen van al uw domeinnamen en pakketten die u bij ons host. Bekijk snel enkele schermafbeeldingen van ons systeem! In het controle paneel zitten enkele zorgvuldig geselecteerde toepassingen voor zowel beginnende website bouwers als ervaren ontwikkelaars die via een enkele klik geïnstalleerd kunnen worden. Maar daar houdt het zeker niet op. InterHost Solutions biedt aan elke klant een gratis installatie aan van een CMS systeem naar keuze (Joomla!, Drupal, WordPress of Magento). Zo weet u zeker dat alles optimaal geconfigureerd is en perfect zal werken. Ook bij vragen over andere toepassingen staan wij voor u klaar en doen we steeds ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen of informeren.

Referenties

Dankzij een goede reputatie en een uitstekende klantgerichte service hebben al vele bedrijven, klein en groot, hun technologie projecten toevertrouwd aan InterHost Solutions. Weet u nog steeds niet of uw cloudoplossing, website of software project in goede handen is? Kijk dan zeker eens op onze referentie pagina! Als deze grote ondernemingen hun website aan ons toevertrouwen waarom zou u dat dan niet?