Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Profileer uzelf op het Internet

Het Internet is onmisbaar geworden. Om snel uw klantenbasis uit te breiden, is het belangrijk dat uw bedrijf eenvoudig vindbaar is op het Internet. Dit begint uiteraard met een website om uw bedrijf te promoten of een webshop. Door gebruik te maken van online marketing technieken zoals Search Engine Optimization en Search Engine Advertising, krijg je gegarandeerd meer bezoekers op uw website. Ook door Social Media Advertising of aantrekkelijke newsletters kan u meer klanten aantrekken.

Web design

Volgens metingen uit 2014, zijn er momenteel meer dan 800 miljoen verschillende websites op het Internet. Het is dan ook belangrijk dat uw website er uit springt en zorgt voor een leuke gebruikerservaring.  Door ons sterk team van creatieve designers ontwikkelen wij voor u een website op maat, in de “look-and-feel” van uw bedrijf. Tijdens de ontwikkeling wordt u sterk betrokken, zodat het resultaat helemaal bij u past.

Web applications

Doordat de meeste mensen ten alle tijden toegang hebben tot het Internet (thuis, werk, 3G, …) worden applicaties steeds meer en meer toegankelijk gemaakt via het Internet. Wij bij InterHost Solutions ontwikkelen voor u alle types webapplicaties, zoals E-Commerce systemen, Sociale Media omgevingen of een applicatie helemaal aangepast aan uw noden.

Online marketing

Naast een mooie website of applicatie, is het even belangrijk dat uw website kan gevonden worden via algemene zoekmachines.. Met behulp van goede SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) kan u het bezoekersaantal laten stijgen. Ook voor Social Media Marketing of e-mailcampagnes (newsletters) bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.