Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Webhosting tegen de beste prijs en service

Cloud Webhosting voor persoonlijk gebruik, uw onderneming of een vereniging? Bij InterHost Solutions bent u zeker op het goede adres. Op onze website vindt u een uitgebreid gamma cloud webhosting pakketten. Het aanbod varieert van basis hosting voor een kleine website tot een uitgebreide webspace voor bijvoorbeeld een online portaal.   Als u kiest voor een cloud hosting pakket van InterHost Solutions wordt uw website gehost op een snelle en redundante cloud samen met andere websites van klanten. Al deze websites delen de servercapaciteit, verbinding en de kosten.

Redundante hardware

InterHost maakt gebruik van supersnelle redundante verbindingen, redundante stroomvoorziening & state of the art hardware allemaal gelegen in een klasse A datacenter. Wij zorgen ervoor dat uw website in topconditie verkeert. Een klasse A datacenter staat garant voor een datacenter dat voldoet aan de strengste vereisten omtrent: brandveiligheid, aardbeving- en overstromingbestendigheid, meerdere carriers, stroomgenerator op diesel enz… Hierdoor kunnen we u een gegarandeerde hoge snelheid voor uw website geven.

Uitgebreide statistieken

Via ons controle paneel heeft u toegang tot uitgebreide statistieken en logbestanden, u kan bijvoorbeeld afleiden van welke websites uw bezoekers komen en welke pagina’s ze juist bezocht hebben. Wanneer bezoekers via een zoekmachine op uw website terecht komen worden de gebruikte zoekwoorden weergegeven. Zo kan u snel zien op welke keywords u hoog in de zoekmachines scoort. Naast de gebruikers statistieken heeft u beschikking over uitgebreide server statistieken zodat u kan controleren of uw website optimaal werkt.

Professionele service

Mocht u vragen hebben, dan zijn wij steeds per email, live chat of telefonisch bereikbaar om u verder te helpen. Daarnaast is er op onze website een uitgebreide FAQ aanwezig voor alle meest voorkomende problemen terugvinden. Voor het melden van storingen zijn we 24u/24u en 7 dagen op 7 bereikbaar via optie 9 in het keuze menu van de telefooncentrale of kan u ons bereiken tussen 9.30 3n 18.30 tijdens weekdagen. Zo kan u zonder zorgen wijzigingen doorvoeren aan uw website, gaat er iets mis dan staan we voor u klaar!

Cloud hosting is voordelig

Omdat vele websites samen op ééndezelfde server draaien kunnen de kosten gedrukt worden. Dit maakt cloud hosting de goedkoopste manier om een website veilig op een cloud te laten hosten. Door gebruik te maken van een webhosting pakket van InterHost Solutions is het niet noodzakelijk om te investeren in dure hardware. U huurt als het ware een deel van de cloud.

Complete controle

Bij elk shared hosting pakket krijgt u een uitgebreid controle paneel. U kan met dit paneel alle functies van uw pakket zelf beheren; e-mailaccounts aanmaken, extra domeinen toevoegen, beveiligen van uw website en het installeren van CMS systemen. Het controle paneel beschikt over een uitgebreide filemanager waarmee u in enkele klikken uw gehele website naar onze servers kunt uploaden. Daarnaast kan u ook snel enkele aanpassingen maken in bestanden op de webserver (wanneer u bijvoorbeeld een schrijffout heeft ontdekt op uw website).
 • Voordelen
 • Controle Paneel
 • E-Mail
 • Website
 • Onze Services

Cloud webhosting is voordelig

voordelige webhosting Omdat vele websites samen op ééndezelfde server draaien kunnen de kosten gedrukt worden. Dit maakt cloud hosting de goedkoopste manier om een website veilig op een cloud te laten hosten. Door gebruik te maken van een webhosting pakket van InterHost Solutions is het niet noodzakelijk om te investeren in dure hardware. U huurt als het ware een deel van de cloud.

Cloud Webhosting is eenvoudig

Bij elk cloud webhosting pakket van InterHost Solutions krijgt u toegang tot een Plesk of DirectAdmin controle paneel. Vanuit dit paneel kan u al de instellingen van uw website en webhosting pakket eenvoudig wijzigen. Natuurlijk helpen wij u graag verder als u er zelf niet in slaagt om de zaken op orde te krijgen. Ook bij eventuele problemen staan onze mederwerkers steeds paraat om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Cloud webhosting is supersnel

InterHost maakt gebruik van supersnelle redundante verbindingen, redundante stroomvoorziening & state of the art hardware allemaal gelegen in een klasse A datacenter. Wij zorgen ervoor dat uw website in topconditie verkeert. Een klasse A datacenter staat garant voor een datacenter dat voldoet aan vereisten omtrent: brandveiligheid, aardbeving- en overstromingbestendigheid, meerdere carriers, stroomgenerator op diesel enz… Hierdoor kunnen we u een gegarandeerde hoge snelheid voor uw website geven.

Uw website is in goede handen

U huurt een hosting pakket bij ons? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over uw data. Wij zorgen dat de server hardware up-to-date blijft en zorgen voor software updates indien deze nodig zijn. Ook de beveiliging nemen we vanzelfsprekend voor onze rekening. Kortom met een shared hosting pakket van InterHost Solutions kan u nooit iets fout doen!

Grote bedrijven vertrouwen op ons

Als u nog steeds niet overtuigd bent over de kwaliteit van de webhosting pakketten die InterHost Solutions te bieden heeft, neem dan zeker een kijkje op onze referentie pagina. Hier ziet u enkele bedrijven die hun hosting hebben toevertrouwd aan InterHost Solutions. Als zij ons hun website toevertrouwen waarom zou u dat dan niet doen?

Complete Controle

Bij elk shared hosting pakket krijgt u een uitgebreid controle paneel. U kan met dit paneel alle functies van uw pakket zelf beheren; e-mailaccounts aanmaken, extra domeinen toevoegen, beveiligen van uw website en het installeren van CMS systemen.

Eenvoudig Bestandsbeheer

Het controle paneel beschikt over een uitgebreide filemanager waarmee u in enkele klikken uw gehele website naar onze servers kunt uploaden. Daarnaast kan u ook snel enkele aanpassingen maken in bestanden op de webserver (wanneer u bijvoorbeeld een schrijffout heeft ontdekt op uw website).

Uitgebreide Statistieken

Via ons controle paneel heeft u toegang tot uitgebreide statistieken en logbestanden. U kan bijvoorbeeld afleiden van welke websites uw bezoekers komen en welke pagina’s ze juist bezocht hebben. Wanneer bezoekers via een zoekmachine op uw website terecht komen worden de gebruikte zoekwoorden weergegeven. Zo kan u snel zien op welke keywords u hoog in de zoekmachines scoort.

Met één klik backups terugplaatsen

Heeft u per ongeluk een bestand verwijderd of een wijziging doorgevoerd die niet volledig klopt? Geen probleem! In enkele klikken heeft u het verwijderde bestand terug geplaatst. Voor de backup van uw volledige website kan u ons steeds contacteren. Wij zetten gratis alles van een vorige dag terug.

E-Mail accounts aanmaken

Via ons controle paneel kan u zelf e-mail accounts aanmaken. Vervolgens kan u de emails via uw email client zoals Outlook of Thunderbird binnen halen via zowel het POP als IMAP protocol. Daarnaast kan u per account een autoreply, de mailbox -grootte of zelfs mail filters instellen.

E-Mail forwards

Naast e-mail accounts kan u in ons controle paneel ook email forwarders aanmaken. Hiermee kan u alle inkomende mail van een e-mailadres laten doorsturen naar één of meerdere andere adressen. Daarnaast kan u ook een “catch all adress” aanmaken en laten forwarden, d.w.z. dat alle mails die binnenkomen op @uwdomeinnaam.be worden geforward naar het door u opgegeven adres.

Geen spam en virussen meer

Elke mail die u binnenkrijgt is eerst door onze systemen gefilterd. Dankzij onze antivirus- en spamfilters kunnen wij u verzekeren dat u enkel de juiste mails binnenkrijgt. Door deze filtersystemen te combineren met een zelflerend algoritme is de filtering effectief zowel vandaag als in de toekomst.

Webmail

U kan alle email accounts via onze webmail op elk moment bereiken. U heeft altijd toegang tot uw email waar u ook bent. U heeft de keuze uit verschillende software en er zit ongetwijfeld een webmail tussen die aan uw eisen voldoet. Met de gebruiksvriendelijke gebruikersinterface zal u nooit een e-mail over het hoofd zien!

DNS Beheer

Op het controlepaneel is er verder een handige tool aanwezig om de DNS records van uw domein te beheren. Zo kan u A records instellen om een domein naar een andere server te laten verwijzen, of bijvoorbeeld het MX record wijzigen om e-mail binnen te laten komen bij Google.

Meerdere domeinnamen

Het is mogelijk een onbeperkt aantal aliassen voor uw website toe te voegen zodat uw website bereikbaar is via alle gewenste extensies. Tevens kan u onder alle domeinnamen e-mail adressen aanmaken. Met een alias kan de website via een andere url bezocht worden zonder dat de naam van het domein in de titelbalk aangepast wordt.

Redirects instellen

Als een domein moet doorverwijzen naar een andere website of een submap van een domein kan dat ook allemaal ingesteld worden op het controlepaneel. Bijvoorbeeld “301 redirects”, welke voor zoekmachine optimalisatie gebruikt kunnen worden maar ook andere types kan u eenvoudig zelf aanmaken.

Wij staan steeds voor u klaar

Mocht u vragen hebben, dan zijn wij steeds per email of telefonisch bereikbaar om u verder te helpen. Er is op de website een uitgebreide FAQ aanwezig voor alle meest voorkomende problemen. Voor het melden van storingen zijn we 24u per dag bereikbaar via optie 9 in het keuze menu van de telefooncentrale.

Performante Servers, Betrouwbaar Netwerk

InterHost heeft flink geïnvesteerd in kwalitatieve hardware van oa. Dell. Verder heeft ons netwerk een zeer grote capaciteit zodat zelfs enorme pieken in dataverkeer niet merkbaar zijn . We monitoren onze servers iedere minuut en worden meteen verwittigd bij de minste storing. Dagelijks worden er backups van alle gegevens en zelfs volledige servers gemaakt.

Altijd Up-to-date

We installeren regelmatig de laatste updates vol verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Nieuwe modules voor de webserver worden op oude servers ook steeds onderhouden zodat elke klant het gevoel heeft steeds op een gloednieuwe omgeving te werken. Via de website, facebook en twitter houden we u op de hoogte. Suggesties voor verbeteringen zijn uiteraard steeds welkom.

Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.