Ticket aanmaken +32 3 500 93 83
Klantenlogin

Websites maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Wordpress Hosting is een hosting pakket voor het WordPress Content Management System (CMS) dat speciaal ontwikkeld is voor het eenvoudig ontwikkelen van weblogs. De kennis van PHP en MySQL is niet noodzakelijk om prachtige WordPress pagina’s te maken. WordPress werkt met thema’s of zelfgemaakte templatefiles. Hierdoor kan u snel en eenvoudig de hele look van uw website vernieuwen. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar die uw weblog net dat beetje extra geven. InterHost Solutions heeft een ruim aanbod WordPress hosting pakketten. Elk van deze pakketten komt met een groot aantal extra diensten. Hieronder kan u een overzicht terug vinden van al de WordPress Hosting pakketten die InterHost Solutions te bieden heeft.
Betrouwbare WordPress hosting
redundante wordpress webhosting

Optimale prestaties

Onze redundante stroomvoorziening, performante/kwaliteitsvolle hardware en razendsnelle verbindingen garanderen altijd uitzonderlijke prestaties voor uw WordPresspagina. Daarnaast staat uw website in een klasse A datacenter zodat we optimale prestaties kunnen garanderen.

Wordpress thema's

Een van de grootste voordelen van WordPress is het gebruik van thema`s of ook wel templates genoemd. WordPress bezit over een ontzettend grote database van gratis thema`s en een nog grotere database van professionele thema`s. Maar wat had u nu verwacht wetende dat 1 op de 4 websites`s WordPress als CMS systeem gebruikt? We hebben de mooiste alvast even op een rijtje gezet: onze collectie van WordPress themes hier bekijken.
professionele WordPress themas en templates
wordpress meest gebruikte cms systeem

Welk CMS systeem kiezen?

U bent op zoek naar het beste cms systeem voor uw website maar ziet door de bomen het bos niet meer? Geen probleem wij helpen u bij de keuze van het geschikte CMS systeem. Of u nu ervaring heeft met programeertalen of niet, voor iedereen bestaat er een geschikt CMS systeem. Bekijk onze CMS keuzehulp : Hoe het geschikte CMS systeem kiezen.

23,3% Van Alle Websites Gebruikt WordPress

Omdat WordPress zo gebruiksvriendelijk is heeft het ondertussen een marktaandeel van 23,3% van alle websites bereikt. Dat is bijna 1 op 4 van alle websites! Met zijn gebruiksvriendelijke backend en de ontzettend grote database van thema`s en plugins schakelen er dagelijks nog meer websites om naar een WordPress website. Waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw WordPress hosting en ga zelf aan de slag!

snelle wordpress hosting


Gratis WordPress Installatie

Om het voor u nog eenvoudiger te maken installeert InterHost Solutions een gratis WordPress op de root van uw wordpress hosting pakket. Zo bent u zeker dat de WordPress pagina meteen naar behoren functioneert. U kan meteen beginnen met de ontwikkeling van uw WordPress website.

Gratis Back-ups

Dataverlies behoort bij InterHost Solutions tot het verleden. Elke nacht wordt er een backup van uw website genomen en veilig bewaard. Bij InterHost Solutions is het terug plaatsen van uw backups volledig gratis. U hoeft geen zorgen te maken, uw WordPress website is in veilige handen met WordPress Hosting van InterHost Solutions.

betrouwbare backups van uw wordpress hosting
 

Wat onze klanten zeggen

 • “Enorm snelle service, kwaliteitsvolle hosting. Als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Ze helpen je verder op alle mogelijke manieren. InterHost, keep on rocking !”

  Yves D.

 • “Ik ben ontzettend tevreden en heb jullie diensten al met plezier aan anderen aangeraden. Een goede dienstverlening, vlotte communicatie en correcte facturatie. Meer moet dat niet zijn, dus keep up the good work!”

  Lien V.

 • “Interhost is een unieke provider met zowel vriendelijke alsook snelle dienstverlening. Een witte raaf onder de andere providers. Ik ben voor de volle 100% tevreden!”

  Marc D.

 • “Indien iemand een superlatief woord kent, van het woord PERFECT … gelieve mij dit dan te laten weten !!! Anders kan ik inderdaad niet anders dan het woord PERFECT … gebruiken !”

  Steve D.

 • “Op de service en prestaties van de diensten niets dan lof. Snelle reactie en oplossingen op vragen. Dat is de reden waarom ik ben overgeschakeld van One.com naar jullie toe.”

  Collin P

 • “Ik heb nogal wat hostingbedrijven versleten. De een biedt wat de ander niet biedt. Hier krijg ik alles dat ik wil hebben. De prijs is wat hoger. Maar de support, is absoluut subliem.”

  Rob B.

 • “We hebben in het verleden met verschillende Hosting bedrijven gewerkt. Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie ZEER goede support & service. Dit hebben we in het verleden spijtig genoeg nooit meegemaakt. Als reseller kunnnen we niet beter vinden, dit is het ideale voor ons! Thanks guys!”

  Youri C.

Meer Over CMS Hosting

 • Hoe uw website beveiligen tegen hackers?

  Hoe uw website beveiligen tegen hackers?

  Het aantal Belgische sites dat gehackt wordt, neemt snel toe. “De mediagenieke optredens van de hackersgroepen Anonymous en LulzSec zijn daar niet vreemd aan”, zegt coördinator Christian Van Heurck van het Belgische Computer Emergency Responce Team (CERT.be).

 • Hoe het geschikte CMS systeem bepalen?

  Hoe het geschikte CMS systeem bepalen?

  Content Management Systems ofwel CMS systemen zijn de drijfkracht achter de meeste hedendaagse websites. In een markt waar websites sneller en gebruiksvriendelijker moeten ontworpen worden opteren meer en meer webdesigners voor Open Source CMS-systemen. Jammer genoeg bestaan er duizenden CMS systemen. Hoe moet u nu kiezen? Waar dient u op te letten?

 • Top 10 beste WordPress Seo plugins

  Top 10 beste WordPress Seo plugins

  Hieronder vindt u het eerste deel van onze top 10 wordpress seo plugins voor onze wordpress hosting klanten om nog betere zoekresutaten te bekomenSEO kan een veeleisende taak zijn. Met behulp van enkele handige plugins wordt de on-page SEO echter zeer simpel.